Film myyyyyyys

Nu har jag och mamma käkat goomat och ska nu sätta oss framför en film med chips å dricka - AWESOME!

Nu till en mindre kul grej.. eftersom jag har haft öroninflammation eller fortfarande har det lite halft håller vi på testa nån jävla grej som ska hjälpa mig att kunna höra igen.. det har jag ju inte emot nå, men att det ska vara lök med i spelet.. jag tycker ju om lök annars, så länge det är i maten och inte bakom öronen!! så nu får jag gå runt och lukta illa - YEEEY!!
Och för att göra allting ännu bättre så håller jag på att få nå fel på iTunes.. försöker uppdatera min telefon men det verkar inte vilja funka.. och dom från iTunes verkar ju inte kunna förklara så att jag ska kunna förstå vad dom menar.. -.-

Men ska slutara vara så negativ och leta fram en film nu så jag kan tjocka i mig en massa chips!
Ni får en bild på min idol som jag rita igår bara för att jag tyckte inlägget behövde lite mera charm! ;)Here we go agen!

Har bestämt mig för att försöka med bloggandet igen.. men det är inte så enkelt att blogga utan trådlöst internet så det kommer inte bli en massa inlägg..

Jag sitter iaf nu vid datorn och hade egentligen tänkt att spela lite sims men rensade min dator ist. Hitta en massa bilder på mig sen 7:an och funderade verkligen på Hur fan kunde jag ha vänner?! och sen såg jag hur mycket jag hade förändrats.. SOM TUR!! tänkte visa bilden men det är nå fel på dom så det blev inte av, kanske lika bra.. :s

Ikväll blir det myskväll med mamma, igen eftersom jag fortfarande är så jävla sjuk.. jag orkar inte längre.. men har iaf varit ute en stund och träffat Clara och Amanda.


dagens facelook!RSS 2.0